Leesett a tantusz

A blog szól a naponta tapasztaltakról munka, egészség, család, kapcsolatok, stb.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Összegezzünk

2011.02.14. 20:26 Állásrafal

Munkahelyteremtés nem nőtt, akik ezért tehetnének azoknak a bére nőtt, tehát már érdekeik sincsenek, hogy dolgozzanak, előre megkapták a pénzt azért a munkáért, amiért meg sem dolgoztak. Segélyen élők esélye, minimálbéren élők kiszolgáltatottsága romlott. Az adókulccsal tulajdonképpen az a réteg jutott burkoltan "fizetésemeléshez", akik nem voltak eddig sem rászorulva. Nyilvánosan az ország lakossága előtt vitáznak arról volt és jelenlegi politikai vezetők, hogy felelősség nélküli munkájuk miatt, mennyi kárt okoznak az ország lakosságának, a törvény pedig nem vonja őket felelősségre, mert ők a törvényen felül állnak. Nekünk garantált minimálbér után kell adóznunk, de munkalehetőséget nem tudnak garantálni, sőt azt sem tudják garantálni, hogy sok évtizedes munkánk eredménye után egyáltalán nyugdíjt, olyan nyugdíjt kapjunk, amiből meg lehessen élni. Az ő fizetésük viszont garantáltan értékkövető minden esetben ilyen vagy olyan módszerrel tesznek róla, ezt nem felejtik el, mindig kihozzák maguknak a maximumot.

Nyilvánosan alázzák meg azokat, akiknek esélyük sincs munkára, ingyenmunkára, közmunkára kényszerítik őket. A szegénység csökken címszóval cikkeznek, miközben "Lopakodó" a havi költségeinek kifizetése után maradt 80.000 Ft-jából nem tud megélni. Az országban milliók örülnének, ha havi költségeik után maradna pénzük élelemre. Tiszteletet adjunk azoknak, akiket tisztelni érdemes, ne a hatalmukat fitoktatóknak, akik nagy arccal, gúnyosan kritizálva beszélnek olyanról, amiről fogalmuk sincs, érzékük, értékítéletük leragad saját körüknél,  céljaiknál, és nem alkalmasak arra, hogy a közért vállalt munkájukat, amit felvállaltak, elvégezzék.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://almacska.blog.hu/api/trackback/id/tr12661485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása