Leesett a tantusz

A blog szól a naponta tapasztaltakról munka, egészség, család, kapcsolatok, stb.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Ma

2010.09.08. 21:11 Állásrafal

Hajléktalanok, hajlékkal még a fejük felett élők, sokan vannak, akik jól fizetett, felelősségteljesnek ítélt munkakörökben felelőtlen döntéseket hozó réteg miatt kerültek helyzetbe. Munkahelyteremtési képtelenségek, rossz gazdasági döntések, stb. miatt kerültek emberek tömegei utcára. Sokan vannak, akik évtizedes munkájuk, nagy szakmai tudásuk ellenére, elkeseredetten, reménytelenségben élnek éhbéren, vagy segélyen, nyugdíj előtti éveiket úgy élve, hogy a nyugdíj értékét tudva, vágynak arra, hogy egy biztos pénzhez, az emberi élethez nem elegendő, minimálbéren foglalkoztatottaknak járó nyugdíjra jogosultságot szerezzenek, míg a károkozók, a felelősségüket, tudásukat fitoktatók, emiatt jól megfizetettek ma  is gazdagon élnek, míg meg nem halnak, és még ők azok, akik azon gondolkodnak, hogy ezt az elesett réteget még jobban kirekesszék, még egy utolsó rúgást adjanak. Kis tévedések miatt az utca, reménytelenség, nagy tévedések miatt új munkahely, ismét jól fizetett munkakör és jövőkép.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://almacska.blog.hu/api/trackback/id/tr92281363

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A közoktatásrul 2010.09.09. 15:44:05

Készül az új oktatási törvény és a nemzeti alaptanterv. A következő hónapokban eldől, hogy gyermekeink – köztük az enyém is – milyen iskolákban, milyen tanároktól, mit fognak tanulni. Eldől, hogy a következő generáció megkapja-e azokat az a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása