Leesett a tantusz

A blog szól a naponta tapasztaltakról munka, egészség, család, kapcsolatok, stb.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Lehetőségek éve

2011.02.11. 17:57 Állásrafal

Lehetőségeim egyelőre: garantált havi összeg után adózni, de azt,  hogy egyáltalán havi 5 Ft-ot össze tudok szedni, azt sem tudja senki  garantálni. Havi kerekítve 10.000 Ft-tal többet fizethetek járulékként, tuti a könyvelő szerint, hogy ezt hacsak nem szüneteltetem a vállalkozóimat, fizetnem kell, szüneteltessem és addig keressek munkát. 50 év felett lettem munkanélküli, naponta nézem a hirdetéseket, jelentkezem, de ahol keresni, nem ingyen dolgoztatni szeretnének, azok a helyek csak jelképesen vannak meghirdetve, ismerősök a nyerők, egyelőre nincs új a Nap alatt, számomra a várakozások éve, várom az ígért lehetőségeket.

Munkáltatónál dolgozók eddig 73.500 Ft minimálbérből 60.000 Ft fölött kaptak kézhez. Kényszervállalkozó, aki csak azért vállalkozik, mert nincs más lehetősége, és ha keveset is keres, kb. annyi marad, hogy munkanélküli segélyért ne kelljen sorban állnia. 2010-ben minimálbér után havi befizetendő minimum kerekítve 32.000 Ft. Munkakeresés folyamatosan, csőbehúzás ámításos lehetőségekkel, a többiről nem is beszélve folyamatosan, most már 10.000 Ft-tal többért.

Kinek, minek fizetem a magas járadékot, orvoshoz elmenni nincs értelme, mert a gyógyszert kiváltani nem tudom, a nyugdíj korhatárt ilyen lehetőség mellett megélni reménytelen, Önöknek kívánom, hogy munkájuk gyümölcse  tiszta lelkiismeretük legyen.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://almacska.blog.hu/api/trackback/id/tr782654425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása