Leesett a tantusz

A blog szól a naponta tapasztaltakról munka, egészség, család, kapcsolatok, stb.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Minket ki kárpótol, és azokat, akik még hinni szeretnének

2010.06.17. 12:28 Állásrafal

Lapátról visszaút van-e?

 

Sokat vagyunk, akik azért lettünk munkanélküliek, hogy mások helyet kapjanak, a mi helyünket. Egy láz kapta el az országot, megírták, megtették, lapátra kerültünk, mi az alkalmatlanok, hogy még alkalmatlanabban a helyünkre tudjanak kerülni. Akik ezt megtették nevetve, nagyot köszönve mennek el mellettünk. Mi hogy tudnánk nekik megköszönni, gondolkodjunk el ezen. A pályáztatás az állásoknál csak álom, hiszen a dolgok a maga útjukat járják. A lapátról lekerültek az utolsó szalmaszálba kapaszkodnak,  mert még hisznek, biztosító, távmunka, ahol szintén csak egyesek megélhetéséért dolgoznak emberek, akiket porig aláznak olyanok, akiket munka közelébe se szabadna engedni, de ők a mai világ urai.

Irjunk róluk, írjuk meg róluk mit gondolunk, és ők névszerint kik, és miért, milyen háttérrel a hátuk mögött tehetik ezt meg.

 

Igaz a mondás elértük: Ember embernek farkasa.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://almacska.blog.hu/api/trackback/id/tr592088758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása